τα τελευταία νεα του χωριού μας

Published on Saturday, 29 July 2017

Θα αρχίσουμε με μια δυσάρεστη είδηση για το χωριό μας.Στις 3-7-17 έφυγε απο κοντά μαςι ο Τάκης Τσιβάρας σε ηληκία 62 ετών.Η κηδεία έγινε στο χωριό παρουσία συγγενών και φίλων.Στην οικογενειά του θερμά συλλυπητήρια να είναι ελαφρύ το χώμα του Οινοχωρίου που τον φιλοξένησε.

Εγινε αποκατάσταση της διαρροής απο την δεξαμενή ύδρευσης απο το ρήγμα που είχε δημιουργηθεί.Το έργο έγινε με χρηματικό ποσό που διέθεσε ο Δήμος, και υπο την επίβλεψη του μηχανικού της τεχνικής υπηρεσίας .Ωστόσο  διαπιστώθηκε οτι πρέπει να γίνει τσιμεντοκονία στο εσωτερικό της δεξαμενής εργασία που θα πάει αργότερα λόγω καλοκαιριού και εφ όσον βεβαίως διατεθεί το απαιτούμενο ποσό απο τον Δήμο.

Πριν την αποκατάσταση: 

  

Μετά την αποκατάσταση: 

 

Συνεχίστηκε και τελείωσε η αποκατάσταση του Κεντρικού δρόμου προς τον Κεφαλόβρυσο. Με την αποπεράτωση του τμήματος μπροστά απο το σπίτι της θείας Παναγιούς έγινε ευκολότερη η διέλευση τόσο των πεζών όσο και των οχημάτων.

Πριν την αποκατάσταση:

και μετά το τέλος των εργασιών:

 

Τοποθετήθηκαν πινακίδες στις εισόδους του χωριού μας για την διευκόληνση των διερχομένων.

Έγινε ανακαίνιση και σύντομα θα δοθεί στην λειτουργεία η μια τουαλέτα που είχαν κατασκευασθεί επι προεδρίας Αθ. Ρούλια αλλά είχανε εγκαταληφθεί.

Τέλος όπως είχε ανακοινωθεί στην περασμένη Γ. Σ.του χωριού μας έγινε καθαρισμός και θα ακολουθήση τεχνική κατασκευή στην είσοδο του χωριού απο την Λαμία (ρέμα Κεφαλόβρυσου ).

Hits: 116
www.000webhost.com