Εκκρεμότητες στην Τ.Κ Οινοχωρίου

Published on Tuesday, 09 May 2017

Στις 28-4-17 ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ έδωσε στον Αντιδήμαρχο Κο Γεωργίου λίστα εκκρεμοτήτων της Τ.Κ, Οινοχωρίου.

Κε Αντιδήμαρχε

Σας   γνωρίζω ότι στην  Τ.Κ. Οινοχωρίου υπάρχουν οι εξείς εκκρεμότητες.

1)Το ρήγμα στη Δεξαμενή του χωριού. όπως γνωρίζετε έχει δρομολογηθεί και εφ‘όσον υπογραφεί η σύμβαση εκτιμώ ότι έως το τέλος Μαίου να έχει τελειώσει.

2)Η καθίζηση του δρόμου στη θέση «Κοτρώνι». Μετά τις 15 Μαίου θα αναίβουν επάνω οι υδραυλικοί να οδηγήσουν την υπερχείλιση του παρακείμενου φρεατίου (απο εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα) εκτός δρόμου.

Στη συνέχεια πρέπει να έλθει το JCB Να καθαρίσει το κάθισμα ,μετά να μπαζωθεί καί τέλος να γίνει αποκατάσταση του πεζόδρομου.

3)Υπάρχουν τμήματα του κεντρικού τσιμενταύλακα μήκους περ.25-30 μ που έχουν καταστραφεί και πρέπει να αποκατασταθούν.

4)Στο τεχνικό πρόγραμμα εχω ζητήσει ασφαλτόστρωση  του κεντρικού δρόμου μήκους 400 μ περίπου.Εως τώρα δεν έχω πάρει καμία απάντηση.Πρέπει απαραιτήτως να γίνει προμήθεια 40 σάκων ψυχρής πίσσας προκειμένου να καλυφθούν έστω και πρόχειρα φθορές του δρόμου.

5)Ο Δρόμος απο Οινοχώρι πρός Καστέλλια το ένα ρεύμα έχει σχεδόν κλείσει απο σπάρτα σε μήκος περ.2 χιλ με κίνδυνο ατυχήματος.  Πρέπει το συντομότερο να γίνει καθαρισμός.

6)Εδώ και 10 χρόνια υπάρχει μονοπάτι που έχει τσιμεντοστρωθεί,έχουν πέσει τα καλώδια ,έχει γίνει  σύνδεση με ηλεκτρικό πίνακα και πρέπει να γίνει προμήθεια φωτιστικών ύψους 80 cm προκειμένου να φωτισθεί.

7)Στο δρόμο που πηγαίνει απο τον κεντρικό δρόμο(πρός το Σκλήθρο)πρός την θέση «  Παναγία» πρέπει να γίνει τοποθέτηση οχετών αποχέτευσης μήκους 1ο-15 μ.και διαμέτρου 60 cm για να αποφύγουμε καθίζηση.(Σχετικό αίτημα πρέπει να υπάρχει και απο τον Πρόεδρο της Τ,Κ. Σκλήθρου)

8)ΞΕΝΩΝΑΣ…Πρέπει το συντομότερο δυνατό η Κα Ιωάννα Κλαουδάτου να παραδώσει το κλειδί

 απο την  στιγμή που ο Ξενώνας παραμένει κλειστός και η ίδια έχει ανοίξει μαγαζί εκτός χωριού και βέβαια ο Δήμος να διεκδικήσει τα χρεωστούμενα.

9)Τέλος θα πρέπει να γίνει πιστοποίηση της Παιδικής Χαράς του χωριού και να προστεθούν λίγα σύνχρονα όργανα.

Με την βεβαιότητα οτι θα κάνετε το καλλίτερο δυνατό για την λύση των εκκρεμοτήτων αυτών ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ι. ΚΑΣΒΗΣ  

 

Hits: 193
www.000webhost.com