Η κακοκαιρία συνεχίζεται

Published on Friday, 03 February 2017

Φέτος ο χειμώνας υπήρξε αρκετά βαρύς. Απο τα Χριστούγεννα εως και το τέλος Ιανουαρίου το χωριό μας σκεπάστηκε απο χιόνια.Η παγωνιά ήτανε απίστευτη .Αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές ζημιές στο δίκτυο παροχής νερού.

Γιαυτό θα πρέπει φεύγοντας απο το χωριό να κλείνουμε τον κεντρικό διακόπτη νερού και ή το δυνατόν να αδιάζει το εσωτερικό δίκτυο. Οσοι έχουν καλοριφέρ και ηλιακούς είναι απαραίτητο να βάζουν αντιψυκτικό υγρό στο δίκτυο.

Λόγω του οτι η κεντρική δεξαμενή του χωριού μας είναι πολύ μικρή 25 κ.μ. μια ή και δύο διαρροές σε σπίτια έχουν σαν αποτέλεσμα να αδιάζει και έτσι να υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας νερού σε όσους παραμένουν στο χωριό.

Ευτυχώς ο κεντρικός δρόμος παρέμεινε ανοικτός έπεσε αλάτι αλλά ο Δήμος θα πρέπει να φροντίζει σε συγκεκριμένα  τμήματα του δρόμου να διαθέτει μαγαλύτερη ποσότητα

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον συγχωριανό μας τον Δ Αποστολόπουλο ο οποίος  ανελειπώς με το PUMP CAT που έχει φροντίζει να καθαρίζει τους εσωτερικούς δρόμους απο τα χιόνια .Να είναι  πάντα καλά.

Hits: 95
www.000webhost.com