Γενική Συνέλευση κατοίκων Οινοχωρίου

Published on Friday, 19 August 2016

Στις 12/8/16 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30μμ πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού η ετήσια Γ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 85 του Ν. 3252/2010 Καλλικράτης. Η προσέλευση των Οινοχωριτών υπήρξε καθολική. Στην Γ.Σ. εκ μέρους του Δήμου παρευρέθη ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Μολιώτης, ο πρόεδρος της εκκλησιαστικής επιτροπής πανοσιολογιώτατος Σημεών και από τον σύλλογο Οινοχωριτών ο κ. Χρόνης Μούτσης και ο κ Ν. Τούμπας για την καταγραφή των πρακτικών.

Την συζήτηση άνοιξε ο εκπρόσωπος της Κοινότητος κ. Ι. Κασβής. Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ανεφέρθη σε θέματα του Δήμου και του Τοπικού Διαμερίσματος. Εν συνεχεία έλαβε τον λογο ο κ. αντιδήμαρχος και οι εκπρόσωποι των φορέων. Στην συνέχεια έγινε ευρέια συζήτηση των κατοίκων με τους εκπροσώπους του Δημου, της Κοινότητας, της Εκκλησίας και του Συλλόγου.

Στην Γ.Σ. ψηφίστηκαν προτάσεις του εκπρόσωπου κ. Ι. Κ. όπως η αποπεράτωση του κεντρικού δρόμου και η αναμόρφωση της εισόδου του χωριού στο ρέμα από τον Κεφαλόβρυσο.

Το κλείσιμο της Γ.Σ. έγινε από τον εκπρόσωπο κ. Ι. Κ. ο οποίος αφού για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε καλό 15γουστο και καλό υπόλοιπου καλοκαιριού.

Υ.Γ. Τα επίσημα πρακτικά της Γ.Σ. εφόσον καθαρογραφούν θα είναι στην διάθεση του καθενός.

Hits: 120
www.000webhost.com